Last days of summer

080818 Måndag

10:52
Detta, kära vänner, är officiellt min sista sommarlovsdag. Någonsin. Sure, jag kommer läsa vidare, men det räknas liksom inte. Efter studenten är det vuxenlivet som gäller. Mitt sista år som tonåring. Ojojoj.
Det känns dock väldigt bra att börja skolan igen, och det ska blir sjukt skönt att inte behöva jobba så mycket. Tror vi lyckats undvika en smärre katastrof nu. Faktiskt peppad inför imorgon, skolan är kul. Faktiskt. Visst, det är mindre kul ibland, men daaaamn vad jag kommer sakna det när jag inte går i skolan längre. Estet är så kuuul! Och mab orde inte klaga i år, då det i stort sett bara är s-blocket och naturkunskapen som man inte har kunnat påverka. Resten har man ju mer eller mindre valt själv. Looking forward to it.

Idag ska jag i alla fall ta vara på min sista sommarlovsdag. Jag ska bara njuta och relaxa, som i torsdags. Skööönt. Ska ta mig en uppiggande promenad, bada, kolla på film, städa lite och bara vara. Och ikväll ska vi upp till Lena och Per, käka lite tårta och så. Inga fel det.

Längtar till semestern!!!


12:26
Har suttit och kollat på bloopers från Vänner. I love! Jag blir varm i hjärtat när jag ser hru de skrattar med varandra, utan att det står i manus. Man ser verkligen att de är vänner på riktigt.

Nu ska jag i alla fall gå ner till mig och kolla på film. Har inte bestämt vilken än, men popcorn och saft har jag.


15:24
Jag känner mig oföretagsam idag. Blev liksom inte så mycket med städningen, filmen orkade jag aldrig kolla klart på, och promenad har jag inte kommit iväg på än. Så, vad har jag gjort?
Jo, jag har kollat lite i en resguide över Alcudia som Tommy hittat. Bör bli åtminstone ett besök inne i Palma, ska visst vara bra shopping. Och på tal om shopping, det ska tydligen vara ett skoparadis! Me like! Ett besök på ett vattenland kan vi säkert få in också. Allt handlar egentligen om hur man tar sig dit och så där, men jag antar att det löser sig.
Jag har även kollat en massa bloggar. Nu tror jag att jag är uppe i över 10 bloggar. Favorit är i alla fall Lousie Bratt, Hannah Arnhög och Carolina Gynning. Puss på dem!


16:28
Såå skönt med promenad. Det var nog vad som behövdes. Jag är så sjukt skabbig idag; osminkad, otvättat hår, mysdress rakt igenom. Och glasögon. Fan, vilket sunk. Men det får man vara när man bor på landet, och speciellt på promenader på landet. Och kanske lite extra speciellt när man har mens och begynnande urinvägsinfektion.
I alla fall så kändes det verkligen att hösten är i antågande. Jag är lite kluven inför detta. Det är sorgligt att jag inte hann känna av någon direkt sommar, förutom de futtiga veckorna i Kroatien, men det räknas inte, för det är ju inte Sverige och hemma. Visserligen har det väl varit lite sol och sådär, men då har jag jobbat. Jag har inte legat ute och solat en endaste gång denna sommar. Fyfan. Men samtidigt är det ju mysigt med höst. Jag tycker hösten är vacker. När löven ändrar färg och allt det där, ni vet. Och man kan gå runt i tjockare kläder, jag längtar tills jag får använda min nya höst/vinterjacka! Men det känns ändå skönt att veta att jag bara har några veckor kvar till sol. För det hoppas jag att det finns på Mallorca.


16:33
By the way, såg sötaste katterna på promenaden. Det var en mamma och hennes unge. Jag antar att det var det förhållandet de hade till varandra, för "mamman" fräste åt mig när jag gick mellan dem. Det var sött.


16:34
Nu duggar inläggen tätt, men jag glömmer ju att nämna saker.
Det jag hade på hjärtat nu var att jag inte tänker vara skabbig hela dagen. Nepp. Om sisådär en timma hade jag tänkt ta mig en dusch, sminka mig, sätta på mig något snyggt och fixa naglarna. Jag har inte haft nagellack in ages, eftersom vi inte får ha det på jobbet. Men nu kan jag ju använda det igen! Klart man måste börja nu då. Dags att prova något av mina nya rosa lack..


17:17
Promenaden gjorde mig kall och så fick jag huvudvärk. Fasen också.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon? Finns så mycket man vill ha.. Helst skulle jag vilja orka ha på mig pumps, men man får ju så ont i fötterna. Fast vill man vara fin får man lida pin. Men det blir förmodligen antingen skjortklänningen, blåblommiga kjolen med body eller röda jeansen med slapp t-shirt. Vi får se.


20:54
Åh, mina naglar är chockrosa and I love them! Förutom att jag lyckats sabba lacket på två naglar.. Men det hinner vi rätta till ikväll!

Var mys hos moster & familj. Per fyllde 40. Som tur var slapp vi pensionärsbordet.. Barnvakt åt Linn och Petter i helgen. (:

Nu ska jag snart ner till mig. Peppa inför imorgon. Woho. Typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0