How can I get you alone?

080801 Fredag

21:01
Jag somnade innan klockan tio igår och det var fruktansvärt skönt. Vakande dock ett par gånger inatt, massa mardrömar och skit, men så brukar det vara när jag är stressad. Vaknade i alla fall vid klockan åtta och hade ingen lust att somna om. Hade ju ändå sovit tio timmar, så det var väl helt okej? Hehe..

Åkte lite tidigare, eftersom jag ändå var uppe. Lika bra det, Marcus ville att jag skulle skjutsa in hans simfötter till pappas jobb så de skulle komma med till Motala. Han hade liksom ingen lust att släpa dem på bussen till stan..

Var helt okej att jobba idag. Inte särskilt mycket folk men ändå inte segt. Jag har haft väldigt kul till och med.
Fick lite besök av mina estetvänner Pontus och Anna, det var trevligt.
Dagens minus var min andra rast. Jag hade tänkt festa till det, eftersom det var fredag, med chokladboll OCH havrekaka. Bara det att havrekakan smakade arsle. Jag blev besviken.

Nu sitter jag och lyssnar på Celine Dion och väntar i stort sett på att min ljudbok ska bli inlagd. Ska väl läsa lite bloggar och sen gå ut och vattna mammas blommor så hon blir glad, och sen gå ner till mig och kolla film eller liknande. Ska ändå börja jobba redan klockan tio imorgon bitti, lika bra att sova tidigt. Är ju som sagt ingen hemma heller, familjen är ju på campingäventyr i vackra Motala, tillsammans med familjen Eriksson som vi träffade i Kroatien för två år sedan. Så det är bara jag här hemma. Tråk.


22:04
Jag har verkligen en låt på G nu. Bättre än allt annat jag påbörjat. Hoppas på att den utvecklas till något fint. Än så länge är jag supernöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0