Duracell

080802 Lördag

22:24
Jag vakande tidigt idag. Drömde mardrömmar hela natten. Det var så hemskt. Jag hade dålig känsla i magen hela förmiddagen.

Eftersom jag inte kunde komma in på jobbet på egen hand, då jag började jobba innan köpcentrat öppnat, var jag extra tidig på jobbet. Kollade först om det var öppet bakvägen, så att säga. Alltså där vi slänger sopor, där vi alltid går ut när vi går hem. Det var det inte. Som tur var kom bussen precis när jag gick tillbaka, så jag följde med strömmen av människor som skulle ta sig in via personalingången. Fint, då har jag lärt mig var den är också..

Var jättelungt på förmiddagen. Inte så konstigt i och för sig, men ändå. Gick runt och pulade lite, chillade liksom. Lugnt även när "tolvarna" kom. Sen när jag skulle på min första rast vid halv ett, då slog det till. Ja, jävlar. Just som regnet började falla kom alla och åt hos oss. Jag säger då det, vi har inte haft så mycket folk sen julrushen förra året. OMG! Tur att jag fick ta rast och få i mig lite ny energi innan jag började jobba på allvar. Jag svär, jag var som en Duracellkanin. Jag sprang bokstavligt talat runt i hela resraurangen och hjälpte kunder och plockade fram grejer som saknades om vartannat. När det allrs värsta gått över fick jag dessutom springa ut i lobbyn och glassen. Hujedamig, det var skönt att få sin andra rast vid halv fem. Jag har aldrig varit så svettig på jobbet. Tur att det bara rushade till fyra.. Men vi blev sjutk försenade ändå. Vi kom inte ifrån jobbet förrän tjugo över sex. Det är sjukt.

Efter jobbet åkte jag och Vicko och hämtade Tommy i stan. Sen hem och duscha. Jag var så äcklig!
Sen blev det fram till affären för att köpa tacos och annat gott som förtärdes på kvällen framför en rolig film som hetter Harold and Kumar. Eller nåt ditåt.

Nu ska vi typ sova. Eller nåt. Börjar elva imorgon. Återigen, måste komma in med nån nisse på jobbet.. Doh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0