When children cry

080401 Måndag

18:45
Yes, äntligen är bloggen tillbaka!!!
Vad har hänt sedan sist då? Hmm..

Söndag:
Jobbade. Stod i disken och det var nice, mycket folk. Kollade på Wallander på kvällen. Fikade med Pecka och Catta.

Måndag:
Rep inför vårkonserten i aulan. Helt kaos, människor överallt. Kören stod på andra sidan rummet, så långt ifrån scenen man kan komma, och kompet och orkestern var intryckta i bänkarna. Men det gick väl bra ändå.
Var jättefint väder där ett tag och jag och Sofie var grymt opepp på matlagning. Men vi gick i alla fall dit, men det visade sig att läraren var sjuk så vi fick gå hem. Så skönt!
Åkte till Nora. Tommy mötte upp mig på busshållsplatsen och så gick vi en promenad till affären och köpte lite gott, och jag köpte Aftonbladet och Sofis mode. När vi gick hemåt ringde Ola och frågade om vi ville följa med på ÖSK - Trelleborg och det ville vi.
Gick hem och lagade lite mat och sen åkte vi in till stan. Hann precis till avspark. Var grymt mycket folk, men det var väldigt kul. Hade regnat under eftermiddagen men vi klarade oss sen i alla fall. Tog hur lång tid som helst att ta sig ut från parkeringen.
Hem och kollade på tv och sen mysa och sova.

Idag:
Vaknade klockan elva. Då satt Tommy vid datorn och köpte biljetter till Magnus Betnér i december. Kommer bli grymt.
Sen åkte jag in till stan. Kollade runt i lite affärer och sen gick jag till Hjalmar Bergman där vi hade rep hela eftermiddagen. Körde "vår" låt hur många gånger som helst, kollade ljudet och sådär. Sen krånglade vi lite med koreografi och sådär. Blev ramaskri när de sa att vi inte kommer att få ha leggings på oss "för att det visar hur benen ser ut, och det tar fokus från sången". I helvete heller. Åh. Damp.
När vi hade lsutat så var det jättefint väder. Hade precis missat bussen så jag gick till södra station och tog 504:an. Så gick jag och Anna ut på promenad. Vi såg en massa söta djur, knäppte kort och hade det allmänt skönt.
Ikväll ska jag väl mest ta det lugnt, läsa ut Sofis Mode, läsa lite i nya Veckis och sånt där..

21:19
Idag har jag beställt saker från Yves Rocher. De är så bra, de lyckas alltid få mig att beställa något bara för att få premier, haha. Den här gången blir hela paketet på två läppstift, tre sminksvampar, två bläckpennor med etui, två miljölotter och ett hemligt paket värt 300 kronor. Total summa 107 kronor, det kan det väl vara värt tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0