This state of emergency

080407 Måndag

12:14
Jag vaknade typ varannan timme inatt. Det var rätt störigt, men samtidigt rätt skötn de första gångerna eftersom man hade hela natten kvaratt sova. Var sådär haövpigg när jag då vaknade på natten också så jag var tvungen att kolla på Harry Potter hela tiden, fick spola fram till där jag somnade sist. Men det var fint. Var utvilad när jag vaknade ändå, tror jag.
Åkte till skolan och kom på att vi skulle kolla på film på engelskan, så det var ju skönt. Dock sög filmen, the Queen, den hade fasen ingen handling. Fast samtidigt lite intressant att få veta lite om prinsessan Diana och förhållandet till kungahuset och sånt där. Fast jag blir lite sådär att vafan, tusentals människor som verkligen sörjer Diana, hell att jag skulle gråta över någon i svenska kungahuset! Jag har absolut inget emot dem, men hey, jag känner dem inte, så det finns ingen anledning att sörja. Visst kan det bli lite konstigt, men sörja? No!
Åkte hem efter lunch. Är genomförkyld. Dumt att vara med på idrotten och man får inte gå på matlagningen när man är sjuk, så här är jag nu.
Har snart lyssnat klart på sista Harry Potter-boken, den är så sorglig! Och så underbar! Harry Potter är nog världens bästa bokserie. Långa och fantastiska rakt igenom, puss på J. K. Rowling, tack för upplevelsen!
Har varit duktig och diskat och tvättat kläder idag. Jag är en sån hemmafru, det kommer inte bli några problem med hushållet när jag skaffar eget. Okej att mamma tjatar på mig hundra gånger men jag gör gärna sakerna, bara jag får bestämma när, var och hur. Bäst är när man är ensam hemma, då kan ingen lägga sig i..
Blir i alla fall pilates ikväll, om jag orkar. Det är mitt guldkorn, så himla skönt.
Ska lägga mig i badet, det är väldans nice. Men först har jag lite att fixa.


14:50
Precis kommit ur solariet. En halvtimma på vardera sida. Himlarns vad skönt. Somnade när jag solade framsidan, det var inga fel. Mumma.


14:58
Insåg just att mamma glömt att påminna mig om att vattna blommorna. Undrar om någon av dem lever? jag lyckas allid ha ihjäl dem..


16:25
Laddade precis upp bilderna från vårkonserten. De är sämst, men en bild är alltid en bild. Synd att batterierna tog slut, fick inga bilder från andra akten.


17:44
Plötsligt kom solen! Jag kände mig tvingad att gå till sopstationen, någon riktig promenad kände jag att jag inte skulle orka/hinna med innan pilatesen. Men fy farao, så jag tycker om fint väder! Varför kan det inte vara det jämt? Ska tydligen snöa på torsdag.. Jag som vill använda min nya fina blommiga klänning.


20:49
Gick superbra på pilatesen idag, behövde inte sträcka ut mig en enda gång, yes! Så himla bra! Det är verkligen så himla värt. Nytt program på onsdag, ska bli spännande..
Imorgon ska vi visst på bildutställning på Folkets Hus. Och sen ska jag leka med Tommy. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0