Once upon a time

080402 Onsdag

16:05
Denna dag har varit totalt bortkastad. I alla fall förmiddagen. Vi hade ljusrep vilket innebar att vi fick stå på scen i fyra timmar utan att varken sjunga eller röa på oss, bara sitta och vänta på att de skulle fixa med solisternas ljus och så vidare. Så totalt ovärt.
På lunchen gick i alla fall jag, Sofie, Mahja, Linn, Linnea Werme och Elin till La Baguette. Jag bröt min trend med bakad potatis och tog en wonderful pastasallad istället. Den var väldigt lovely. Sen gick vi till Ica för att köpa godis, man måste ju fylla på under dagen..
På eftermiddagen har vi i alla fall repat låtarna ordentligt, dock bara första akten. Övat en massa rörelser till Bli vår gäst, fyfan vad illa det ser ut. Vi kommer aldrig klara det.
Nu är jag i alla fall på biblioteket. Ska iväg på pilates sen. Kanske ska till SF och kolla om det finns biljetter till förhandsvisning kvar. Fast det kanske inte öppnar före fem och då hinner jag inte.. Aja, vi får se.

19:36
Instruktören hade gjort om pilatespasset, det var sådär jobbigt för benen som det var de första gångerna. Det är i och för sig väldigt bra att det är jobbigt, men jag får så grymlans ont nrä det är åsn där "statisk träning med cirkelrörelser. Bläes. Men skönt var det i alla fall. Somnade när vi hade fem minuters avslappning, haha.
Har äntligen fått operationstid! Tisdag 22/4 blir det äntligen av. Trodde det skulle bli i sommar men det är ju bra att det blir såhär tidigt. Det måste ha blivit någon avbokad tid för man ska sluta äta p-piller fyra veckor innan operationen och nu är det kortare än så.
Fick förfrågan om att sjunga med mamma på ett bröllop i augusti, klart man tackade ja. Ska bli askul. Inte för att jag känner hon som ska gifta sig, men ändå. Mys med bröllop.
Nu ska jag fixa lite i köket, försöka plugga lite och titta på tv.

22:26
Kollade på Sverige pussas och kramas nyss. Det var inte så bra som jag trott, men okej. Man får väl ge det en chans. Men jag tcyker att det var ojämnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0