Oledolyckan

080410 Torsdag

09:08
Jag är så trött!
Vaknade av att Marcus kom in på mitt rum imorse. Han hade spytt så han ville att jag skulle sjukanmäla honom.
Jäkla skitväder ute, hatar aprilväder! Ge mig mig bara sol och värme så är jag nöjd, no fucking snow and rain!
Nu är jag i alla fall i skolan. Börjar om typ en halvtimme.. Tänkte försöka skriva lite på uppsatsen om the Queen. Vet inte vad jag ska skriva, men aah.
Ikväll blir det i alla fall bio med Marcus. 10 000 B.C. ska vi se. Det blir nog bra. Bara han inte mår sämre så. Men han brukar ju spy lite nu och då så det ska nog inte vara någon fara.


14:04
Fick en massa gjort på MUKO:n idag tycker jag. Vi hittade ett pianorum så då kunde vi sitta och komma på vilka låtar vi vill spela upp på dagiset om några veckor. Mys.
Så sjukt opepp på GEMU, det är värdelöst. Nästan värre än KUHI. Men det gick väl rätt bra idag ändå, pratade bort halva lektionen.
Dissade klassrådet, gick och tog 7:an upp på stan istället och åkte sen hem. Gött.
Nu på eftermiddagen ska jag väl mestadels ta det lugnt. Sätta på en tvätt kan ju vara bra.. Man lär ju inte få nån plats i tvättmaskinen sen när mamma och pappa kommer hem så det är väl bäst att slänga in det man har. Städa kanske man borde börja göra också. Känns inte som någon idé att dammsuga övervåningen och källaren eftersom vi kommer att skita ner där imogon, men mitt eget rum är ju inte för vackert, så det kan ju få sig en omgång. Kanske toaletterna och sådär också. Och så kan man ju alltid passa på att plugga lite. Man kommer ju inte göra det imorrn så. Ja. Lika bra. Bra att man tar tag i saker. Yeah.


15:13
Idag är en sån där dag då allt bara går långsamt. Man gör tusen olika saker men timmarna går liksom aldrig framåt. Jag är nog otroligt rastlös. Det måste hända någonting hela tiden. Det är rätt jobbigt faktiskt. Fast man får ju en hel del gjort, om man inte sover bort dagarna som jag har en tendens till att göra ibland, ofta bara för att få lite tid att gå.
Men jag har faktiskt städat på mitt rum nu, och bytt lakan. Och tvättat. Ska snart spela lite spel med bror, och sen plugga lite. Ikväll blir det ju som sagt bio.


16:23
Jag är stressad över att jag ska göra av med en massa pengar på bio, godis och mat. Speciellt maten, eftersom Marcus och jag har bestämt oss för att äta på Jensens Böfhaus. Där är det ganska snordyrt. Fast samtidigt så är det inte ens mina egna pengar som ska spenderas, så varför denna stress över pengar? Gah!
På tal om pengar förresten. Helt plötsligt är jag 200 kronor rikare på kontot. Jag har ingen aning om varifrån pengarna kommer, det står ingenstans. Så himla weird. Bäst att inte använda dem ifall det är nåt skumt på gång..
Nu ska vi i alla fall åka in till stan och ha bror- och systermys!


21:17
Det blidde lite change of plans, så att säga. Det blev ingen Böfhus, det var ju så sjukt dyrt! Sen tog det ett tag innan vi kom på var vi kunde äta, men till slut blev det Grillcorner. Det var inget gott. Fattar inte varför jag äter där, för det är fan skabbigt och äckligt.
Sen fick vi gå på stan ett tag eftersom det var ett tag kvar till filmen. Jag spenderade mina sista pengar på ett par leggings från BikBok som ser ut som jeans. De är underbara! Dock kommer alla att gå runt i såna inom en snar framtid, men det är det ju värt, en sån guldgruva missar man ju inte. De är perfekta för mig för de är i precis sån färg jag vill ha på jeans, men jeans är dyra och obekväma, dessa var billiga och jättebekväma! Dock är de väldigt små i storlekarna, de töjer sig inte som vanliga leggings. Men det blir jättebra.
Filmen var i alla fall bra. Eller okej i alla fall. Jag gillar filmer som är historiska, eller vad man nu ska kalla det. 10 000 B.C är väl inte dirrekt historisk så, det har ju inte hänt på riktigt och så, men i alal fall filmer som utspelas för längesen, typ Sagan om Ringen och sånt. Anyway.
Nu ska jag hänga tvätten och sen gå och lägga mig.
Imorrn blir det handling på Ica Maxi med Tommy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0