Ingen rätt

080405 Lördag

22:22
Mysförmiddag med baby. Vi låg kvar i sängen en timma och sen åkte vi in till stan. Jag hade värdecheck på KappAhl så jag köpte en sjal för 29 kronor, värt.
Sen var det vårkonsert. Helt plötslgit började jag må jättedåligt, kände mig svimfärdig när jag sjöng upp så jag satt i publiken på förställningen. Det var en upplevelse, det är sjukt mycket bättre när man ser det som publik. Love Risbergska, ni är grymma!
Åkte hem efter föreställningen, mådde sämre. Likadant förra året. Typiskt. Fast jag tyckte inte att det gjorde så mycket, hade ju ändå gjort tre konserter. Var nog ingen som saknade mig. Jag syns ju inte i alla fall. Blä.
Lekte lite med Anna och Johannes, de ville mysa lite. Jag kan ju inte säga nej, haha. Så vi åt lite pizza och kollade tv. Johannes och Marcus kastade pil.
Nu ska jag lägga mig och kolla på Sex and the City. Eller kanske Harry Potter 5, jag har inte bestämt mig än. Men det blir ju sova i vilket fall som helst.
Imorgon blir det jobb, om jag inte mår sämre. Att sjukanmäla sig till jobbet finns inte förutom om man är magsjuk eller totalt däckad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0