Breakaway

080411 Fredag

20:12
Thank God it's Friday!
Så himla skön dag. Började klockan 10:00 med sång. Hade egen lektion för en gångs skull, och det gick väldigt bra. Typ första gången Caroline inte tjatat på mig om att vara kaxig eller något i den stilen..
Sen var det piano. Kom lite för sent och sen skulle vi fixa noter och grejer så det blev nog inte mer än en kvarts lektion, men den var kul och jag klarade mig bra. Hade praktikant som fick vara lärare för mig idag. Vi körde Kaninsången och Var bor du lilla råtta, eftersom de låtarna ska vara med på dagiset. Det var kul.
Sen matte. Jag jobbade på bra, och det ska väl vara själva fasen om jag inte ska klara åtminstone sannolikhetsdelen av nationella.. Fast jag är rejält orolig, det har ju inte gått bra för mig i matten i år.. Well.
Teori på idrotten, för skönt.
Efter skolan tog jag med mig Sofie, Moa och Mats i bilen och skjutsade dem till resecentrum där jag skulle hämta Tommy. Så åkte Tommy och jag till Ica Maxi och handlade.. Och sen till biblioteket i Haga där Tommy kopierade sitt pass.
Så har vi sovit lite nu på eftermiddagen. Synd att sova brot en så fin dag, men ändå. Sen lagade vi tacos och sådär. Nu ska vi snart se på film och äta chokladpudding.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0