Baby, you're all that I want

080428 Måndag

10:57
Usch, drömde så himla jobbig dröm inatt. Hate.
Haft nationella prov i engelska nu på morgonen, det skriftliga. Det gick nog bra tror jag, men något slarvfel blir det säkert. Skrev på alla sidor i häftet, hoppas i alla fall att de tycker att det är bra. Jag ska ha MVG i engelska B, så är det bara.
Var klar typ klockan nio, idrotten börjar inte förrän 12.30. Orka vänta i skolan liksom. Jag dissar idrotten idag, och åker in till matlagningen sen istället. Måste, vi ska få reda på vad vi ska plugga på.. Hoppas vi inte är så många idag heller, det är så skönt.
I övrigt blir det en skön vecka, ledigt fr.om. onsdag 11:15, yes! Fett nice.
Hoppas det inte är lunchkonsert imorrn.. Vägrar köra Isn't she lovely, för den kan jag inte. Men det blir väl Just for now i alla fall.


17:04
Jag borde ha tagit kryckorna idag.. Knäet är svullet igen, och det gör lite ont. Bajs.
Vi lagade ingen mat idag, utan vi hade teoriprovet, fast vi fick kolla i kompendierna. Det var ju rätt så lätt om man säger så. Nästa vecka är det praktiskt prov. Vi ska steka fisk. Hoppas det går bra, annars blir jag ledsen. Man vill ju ha bra betyg.
Efteråt gick jag och Sofie på stan. Vi letade gubbyxor, men det var slut på storlekar.
Åh, jag längtar tills på fredag, då blir det shoppiiiiing!!!


19:04
Varit på biblioteket med mami. Jag lånade "I cirkelns mitt" som ljudbok, Dan Brown you know, Annika Lantz' "9½ månad" samt Martina Haags "Martinakoden". Det blir nice läsning.
Sen var vi på affären och köpte lite grönsaker och mjölk. Det bjöds på tacos hemma. Det är myyyyyyycket sällan som det sker mitt i veckan, men det var i stort sett det vi hade hemma och som gick fort. Mums var det i alla fall, fastän mamma lyckades bränna skalen.
Ikväll blir det mest chill. Lite tv tror jag, är nyfiken på "Sthlm", lite Sex and the city och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0