Air

080415 Tisdag

17:05
Fått en hel massa pluggande gjort idag. Har inte räknat exakt hur många, men det är sjukt många sidor anteckningar. Man lär ju inte hionna lära sig allt, men det känns som att jag kan lite om allt i alla fall. Svårast att hålla reda på vilken snubbe som tyckte vad. Och vilken snubbe som målade vad. Men men, det ordnar sig imorgon.
Hate min enesemble, alla är så negativa. Klart som tusan att vi suger på konserten om vi inte jobbar inför den. Körde Just for now ett par gånger bara, sen satt vi och snackade skit. Men jag ville hinna köra Isn't she lovely, men det var ingen annan som orkade. Sug. Klart vi kommer vara sämst sen..
Var rätt kul på KUHI:n idag. Jag var taggad. Lyssnade på en massa klassisk musik, I like. Vore skitcoolt att sjunga något klassiskt verk någon gång.
Hatar bilden, det är så himla drygt och tråkigt och jag ligger ju ljusår efter också. Så himla onödigt. Och nu kommer jag missa en lektion till när jag opereras.. Sugigt värre. Men om två veckor ska vi ha lovely Johan Wallén, wei.
Nu ska jag kolla vad jag fick i lön, är säkert mindre än vad jag väntat mig som vanligt. Sen ska jag laga mat och sen in till Haga och gå på vattengympa. Är säkert inte lika som den på torsdagar, men jag ska prova i alla fall.
17 månader med bebis idag! <3


20:25
Det var typ handikappssim eller något ditåt när jag kom till Haga. Jag som hade tänkt simma lite innan det började. Men jag fick ha en liten bana för mig själv efter en stund i alla fall.
Passet var ungefär som det på torsdagar, men annan musik och andra rörelser, men det var i alla fall på djupa delen med flytväst och sånt. Dock är det roligare på torsdagar, men detta ska jag absolut fortsätta med ändå, grym träning.
Imorgon blir det en bra dag, trots prov. Tror provet kommer att gå bra, så det är nog ingen fara. Sen upp på stan och vänta på Tommy. Hade tänkt spendera lite pengar av lönen, fick 3800, yeah! Har spanat in en väska och två par skor på H&M.. Moahahaha. Ska dock försöka spara på pengarna ett tag, man behöver ju inte göra av med allt på en dag. På kvällen blir det ÖSK - Djurgården med Tommy och Ola, wei!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0