Tänk framåt

070730, måndag

10:02 - Ny vecka igen. Damn, sommaren går så fort! Snart augusti för tusan.
Jobba idag igen. Känns som jag inte gör annat än jobbar för tillfället. Men det är ju bra, då får jag in pengar. Yeah! Tycker dock inte om vardagar för de är så ofantligt långa, men har jag tur så är det skapligt med folk idag. Hoppas på glassbaren eller Nellys. Eller för sjutton, bara det är folk så kan jag stå var fasen som helst. KOM TILL MARIEBERG, FOLKET!



21:49 - Var riktigt kul på jobbet idag. Fick stå på Nellys i stort sett hela dagen. Var sådär lagom med folk, slapp gigantiska köer men hade hela tiden att göra. Gjorde inte bort mig så farligt idag, bara såna där små missöden som kan hända alla som är nya.
Fick mitt schema idag. Gäller för två veckor. Jobbar riktigt mycket. Kommer få bra med lön både i augusti och september, det gillar vi. Är i alla fall ledig två dagar nu, SKÖNT!
Tyvärr kan jag inte riktigt njuta av min ledighet. Imorgon ska jag ha körlektion i stan klockan åtta och på onsdag ska jag upp på massage klockan nio. Och på torsdag börjar jag elva. Mah. Fast jag är ju bortskämd som börjar tiolv varje dag.

Imorgon ska jag alltså ha min första körlektion. Får se hur det går, men jag har ju övningskört väldigt mycket nu under ett år så det ska nog gå bra. Efteråt ska jag gå på morgonpromenad. Har inte så mycket till val eftersom stan inte öppnar förrän tio. Kan ju dock sitta på körskolan och plugga teori, vi får se hur vi gör.
Ska i alla fall in på Forex och växla in sisådär en 500 kronor till pund. Sen till banken och fixa internet-ID samt växla in alla mina småmynt. Sen får vi se vad jag fördriver förmiddagen med. Blir nog en sväng till biblioteket. Kolla runt i alla affärer på stan. Säkert blir det lite shopping. Sen ska jag käka lunch med Tommy och sen får jag väl gå en stund till på stan tills han slutar så att vi kan åka hem till mig och mysa. Mysmys. Gullet. <3
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska gå upp cirkus halv sju imorgon bitti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0