Pärkele

070723, måndag

10:48 - Jag vaknar varje natt av att jag måste upp och dricka. Det gillas inte.
Hade mobilen på larm till tio. Läste typ en sida av Harry Potter, sedan kände jag att det var dags att gå upp om jag skulle hinna ut och gå. Så jag tog på mig myskläder och begav mig ut. Kom på att jag kanske ändå var lite sent ute så det blev en kortare runda än jag tänkt mig men likväl 30 minuter. Så nu måste man duscha, sätta på sig kläder, äta frukost och packa innan det är dags för ett pass på Restaurangtorget 12:00 - 20:00. Jag kommer vara så dyngtrött! Om jag ska vara på Nellys hoppas jag att det inte är så mycket folk, och om jag är i lobbyn hoppas jag det är mycket folk. Yeah. Better get going.



21:45 - Jobbigt att jobba idag, men kul. Var i lobbyn hela dagen och det passar mig perfekt. Var sjukt mycket folk idag också, nästan värre än i onsdags tror jag. Disken tog i alla fall aldrig slut, jag hann inte torka bord förrän vid fem. Kön till maten gick typ till rulltrapporna.
Jennifer och Malin åt hos mig idag. Annars var det inte mycket kändisar. Bara en massa norrmän.
Ska jobba imorgon också. Ska visst inte vara något vidare väder då heller så det blir väl lika mycket folk då. Hoppas jag får stå mest i lobbyn, pallar inte en massa folk på Nellys än. Vill nog öva lite mer där innan jag ska ta hand om jättekö.
Imorgon kväll kommer min bebis hit. Ska hämta honom på resecentrum. Hoppas jag inte behöver jobba på onsdag för då är det ju Rix FM och då hade jag ju faktiskt tänkt umgås med lite folk och så. Men annars tjänar jag ju pengar och det är också bra. Vi får se hur det blir. Jag tänker i alla fall inte tacka nej till några jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0