Lönehelg

070727, fredag

21:17 - Jaa, idag blev det en annorlunda dag gentemot vad jag hade tänkt mig. Skulle egentligen befinna mig någonstans mellan Rynninge och Frimis nu, men jag pallar inte.
Mitt mobilbatteri är cp. Det tog slut på en dag och då hade jag inte ens använt den. Dog vid sjutiden imorse. Vid tolvtiden ringde mamma på Tommys mobil och sa att de hade ringt från Restaurangtorget. Jag hade känt det på mig, självklart ringer de när de inte kan få tag på mig. Så jag ringde upp och då ville de att jag skulle rycka in och jobba för att det var mycket folk. Jag var alltså i Nora då och hade inga arbetskläder eller någonting, men jag tackade ja men sa att jag inte var hemma och att det kunde ta ett tag för mig att ta mig dit, men Hanni sa att det var lugnt, och att jag skulle komma så fort jag kunde. Jag fick skynda mig att göra mig iordning och packa allt på fyrtio minuter. Höll nästan på att missa bussen, men jag klarade det. Hämtade av mamma på resecentrum. Halv två var jag på Restaurangtorget, men det tog ganska lång tid för mig att stämpla in ändå för kortet till personlarummet var cp. Till sist gav jag upp och bytte om på en toalett och la in grejerna på kontoret istället. Sen var det lobbyn hela dagen. Först var vi tre stycken, men största delen av dagen var jag själv. Det var ganska skönt fast mycket att göra. Kul i alla fall att de ringde mig när det krisade, det måste ju vara ett gott tecken. Vill ju jobba så mycket som möjligt tills skolan börjar. Ska jobba imorgon också. Skönt att jobba på helgen för då är det bara fem timmar. Kommer förmodligen vara väldigt mycket folk imorgon också eftersom det är lönehelg. Bra, då har man att göra.
Spenderade min lunch på McDonalds idag. Var hur länge sedan som helst sedan jag var där sist. Men det gled ner. Vart förbannad på ett par norskar som kom fem i åtta och satt och såsade fast de såg att allt var stängt och att vi ville ta upp stolarna. Jäkla sätt alltså. Jaja, får se vad jag får göra imorgon. Ska i alla fall till farmor efetr jobbet, hon ska ha sin födelsedagsfest. Fan va jobbigt. Men Tommy kommer i alla fall vara med. Hoppas jag slipper jobba på söndag så att vi kan få umgås lite. Han jobbar ju nästa vecka och han är lite pank så det kanske inte blir så mycket att ses då.. Vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0