Jag är frälst

070721, lördag

10:28 (Vintrosa) - Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men fy farao vad kul man kan ha på krogen! Det var verkligen kul igår och jag ångrar mig inte ett dugg.
Åkte först hem till Hannes och förfestade lite. Tommy hade tagit med vodka till mig. Jag hatar vodka och är sämst på att blanda ut det så det smakade såklart skit, fastän jag blandade med blå hallon. Fantan var inte mycket bättre den. Men två stora groggar fick jag i mig i alla fall, efter mycket om och men. Satt mest och matade katten med ostbågar.
Vid halv tio-tiden började vi dra oss bortåt stan. Jag blev otroligt kissnödig, fastän jag ganska nyligen hade varit på toa. Tommy och Hannes envisades med att ta ut pengar och att vi skulle gå till Klara så jag kunde gott gå på toa där, och jag stod ut. Men så var Klaras stängt och då jävlar, då fick de allt förlja med mig till Burger King. Jag ska säga dig att det var den skönaste pissen på länge, det var värt femkronan! De andra två snyltade också på den.
Så gick vi till Frimis istället. Det var knappt någon kö alls, skönt. Var inte särskilt mycket folk där inne heller, när vi kom var det max tjugo personer på stora dansgolvet. De flesta var på uteserveringen men även där var det lugnt, inga problem att hitta lediga bord och så.
Jag hade bestämt mig för att prova åtminstone en drink så jag stegade fram till bartendern och sa "något gott som inte smakar alkohol" och så fick jag en drink som smakade välkyld sprite och lime och den var asgod! Vi funderade först på om jag fått något alkoholfritt men nästa gång jag beställde så såg vi att det faktiskt kom i ganska mycket sprit i och då var jag nöjd. Blev tre drinkar i alla fall, plus att jag snodde lite från Tommys Smirnoff. Blev en riktigt lyckad kväll.
Träffade en hel del som jag känner och känner igen. Esa, Na, Sabina, Johanna Friis och Kicki hälsade jag på, och sen var det mest folk jag bara kände igen eller har känt för länge sedan och inte orkat hälsa på.
Det var intressant att se hur Tommy reagerar på sprit och jag måste säga att jag blev positivt överraskad, han blev så gullig och gosig så oj oj oj. Det är så att man skulle supa honom under bordet varje dag, haha.
Vi åkte hem med halv två bussen och då började Tommy må dåligt. Jag mådde prima, var sådär lagom påverkad av spriten så att det kändes som vanligt fast ändå inte. Jag var glad i alla fall, haha.

Trodde att jag skulle sova längre än jag gjorde idag. Fast skönt att jag vaknade tidigt, har massa att göra idag innan kalaset. Borde gå ut och gå, men vet inte om jag ska göra det nu på förmiddagen eller ikväll när kalasgästerna har åkt. Bäst att göra det nu kan jag tro för man vet aldrig när Tommy vill åka hem, kan ju bli sent. Måste ändå fram till affären och hämta ut nya Harry Potter-boken så jag kan ju passa på att ta en liten runda då.
Imorgon ska jag jobba igen, wehey.




13:06 (Vintrosa) - Härligt väder ute. Det gillar vi. Jag tog en powerwalk runt i området, eftersom jag ändå skulle till Ica. Mötte Linn uppe vid tomta, och sen Viktoria i affären. Jag gick väldigt fort och det är backigt den vägen. Det tog rejält i benen men det är skönt fär då vet man att det ger resultat.
Tommy är väldigt bakfull idag, jag tycker synd om honom. Släkten lär väl i och för sig inte märka någon skillnad på honom för han är ju inte social i annat fall heller, men ändå. Det är ju inte kul att ha huvudvärk och må illa.
Snart kommer gammelmormor och Britten, de skulle komma lite tidigare än de andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0