Idag är det min födelsedag

070716, måndag

11:00 (Vintrosa) - Hipp, hurra, för idag är det min födelsedag!!! 

Igår var jag och Tommy på Harry Potter och Fenixorden. Den var riktigt bra, men det är så synd att de måste ta bort så mycket av det som står i boken. Träffade Ida och Maria på bussen in, de skulle också se den, fast visningen efter oss. Efter bion träffade vi Karin och Calle, de skulle gå på Die Hard.
Vi åkte hem. Jag var sjukt hungrig men inte sugen på nånting. Det blev  ett par mackor tills Tommy gav upp och sa att han skulle bjuda på pizza. Så vi beställde från pizzerian och åt i min säng medan vi kollade på Scrubs. Sen gick vi och la oss.

Inatt vaknade vi varannan timme. Först klockan ett, sedan tre och så vid fem när Tommy skulle iväg till jobbet. Han sa grattis på födelsedagen och så fick jag hans väska som han aldrig använder och som jag alltid går och fluktar på. Nåt större än så behövs inte eftersom det är han som står för Londonresan. Gullet. <3
Vid åttatiden kom familjen ner till mig och sjöng. Jag fick 1 000 kronor till London, Escadas nya parfym och ett armband som jag kollade mycket på i kroatien.
Gammelmormor ringde förut och gratulerade och snart kommer Lena, Linn och Petter. Mysigt.
Resten av dagen ska vi förbereda inför ikväll. Ska ringa Anna och höra om hon vill komma i förväg och hjälpa till. Umgås lite. Så få rman ju försöka vara ute lite, det är ju faktiskt jättefint väder ute! Det blir nästan alltid så. Det är fult väder fram till min födelsedag men sen vänder det. Ciao!



12:50 (Vintrosa) - Nu har mia gullbebisar varit här och myst. Petter har blivit så stor, han har redan börjat gå så smått. Sötnöt. Saft på filt ute i det gröna är inga fel det.
Jag ska nu gå till affären och inhandla det som saknas till lunchen, pastagratäng. När jag kommer tillbaka ska jag ladda upp bilder på bilddagboken.


14:41 (Vintrosa) - Jag är mätt som tusan. Marcus och jag åt upp nästan en hel pastagratäng själva. Tjockisar.
Nu ska jag börja förbereda lite inför tacotårtan som det ska bjudas på ikväll.
Jag är sååå peppad på att åka till stan / Marieberg imorgon. Ska köpa tre par skor på Skopunkten och så det där linnet på Åhléns. Måste bara föra över en hundring från Londonkontot. Känns ju inte så bra, men ändå. Jag hinner få massa pengar innan dess, och det enda jag står för är mat och shopping så det är lurre.



16:45 (Vintrosa) - Nu har jag lagat mat i typ två timmar. Det var jobbigt, men kul. Det är inte så svårt att göra tacotårta. Jag gjorde den helt själv och jag är stolt!
Nu behöver jag duscha och göra mig iordning innan de första kommer. Och sen måste man ju göra bålen. Gottgott.
Det verkar som att det bara blir en massa brudar idag. Och så Tommy. Men det är inte helt omöjligt att Johannes dyker upp. Kan vara kul för Tommys del om inte annat, haha.

Kommentarer
Postat av: farhiya

grattis på födelsedan' :):)

2007-07-16 @ 11:22:00
URL: http://hiyaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0