I don't know

070722, söndag

09:57 - Var en bra dag igår. Jag har ju stor släkt så det blir många att få presenter av, haha. Jag hade bara önskat mig pengar till London, så det jag fick var 1650 kronor och av Lena fick jag en karta över London. Av Micke och Pernilla fick jag ett jättefint långt halsband med ett hjärta från Friis & co. Åt nästan inget fika, var inte hungrig, men vi har massa kvar så jag kan äta nån annan dag, hehe.
På kvällen fixade Tommy ett nedladdningsprogram till mig så nu kan jag snabbt och enkelt ladda ner filmer. Laddade ner Disturbia och Linas kvällsbok. Vi har inte så mycket plats på datorn så vi måste bränna ner allt på en gång, men jag hade inga skivor kvar så jag fick köpa en av Viktoria istället. Så då gick vi till deras nya hus och kollade läget, sen till affären och köpte ostbågar eftersom jag lovat Tommy det och så gick vi förbi Anna, eftersom hon fått ny kattunge. Den var hur söt som helst!
Avslutade kvällen med att kolla på Linas kvällsbok och äta ostbågar, mums!

Idag blir det jobb. Hoppas det inte är jättemycket folk så att jag har tid att lära mig. Men det är ju bra väder så förhoppningsvis är det i alla fall mindre folk än i onsdags. Skönt att det bara är fem timmar idag också. Fem timmar OB är inte fel.


18:55 - Nu har jag jobbat klart. Vi blev inte klara förrän halv sex, gosh.
Började med att jobba i lobbyn. Var med en kille först, kommer inte riktigt ihåg vad han heter, haha, men vi var väl ganska överflödiga för det var knappt någon där så han fick vara i disken sen. Framåt eftermiddagen fick jag gå bredvid Barbara på Nellys. Jag blir så nervös nä rjag är där för det är så mycket att hålla reda på men jag tror att det gick ganska bra i alla fall.
Robin var där. Såg honom bara på håll, men banne mig att det var han. Det var lite kul för jag har inte sett honom på över ett år och han har inte sett mig alls. Min bästis, haha. Pecka och Chatarina var också där.
Städade en massa. Ska jobba imorgon också, hoppas jag får göra lite andra grejer då också. Vill ju prova på Jacobs och glassbaren också. Grillen klarar jag mig utan, haha. Men det är ju jättebra om jag får jobba mycket, man vill ju få in pengar. Måste fixa clearingnummer till banken också.
Nu måste jag gå till affären och handla lunch tills imorgon.




19:35 - Jag känner mig grå. Jag har grå mysbyxor och grått linne åp mig och förut hade jag en grå kofta på mig också. Mys.
Jag glömde säga att Kajsa Detlofson var hos mig idag också. Sällan man ser klasskompisarna nu.
Baguette och yoghurt blir det till lunch imorgon, mumma.
Nu ikväll ska hela familjen barrikadera sig i sofforna och ha mys. Ska kolla på the New Guy. Och fika. Mumma. Mamma fick lite dåligt samevte här i veckan för att hon får äta så god mat på GI så hon köpte kokostoppar och kex till familjen. Så finns det ju en massa fika kvar från kalaset igår. MUMMA!


21:44 - Jag har fett ont i huvudet, vet inte varför. Bara jag inte håller på att bli sjuk, det vill jag absolut inte nu när jag ska jobba. Känns vuxet att säga att man jobbar. För det är ju ett riktigt jobb och inte ett sommarjobb. Yay.
Var riktigt kul att kolla på filmen. Marcus och pappa skrattade så de nästan dog.
Jag är jäkligt trött faktiskt. Ska nog gå ner till mig och kolla på Sunes sommar. Måste vara pigg imorgon, ska ju jobba åtta timmar. Blä. Jobbigt. Men det är ju kul och man får pengar, pengar, pengar!
Jag var inne på TopShop's hemsida förut. Jag vet inte om jag törs gå in där när jag är i London. Jag kommer vilja ha allt, och göra av med alla mina pengar där. Hjälp. Men jag har rätt bra finanser. Har ju allt betalat och så, behöver bara köpa mat och det ska vi komma undan billigt med. Har 1 000 kronor som jag fick när jag fyllde, 400 pund, runt 600 i småpengar samt över 900 på Londonkontot, så jag klarar mig. Plus att jag får månadspeng innan jag åker, plus pengar av gammis. Och så får jag lön när jag är i London, ska dock spara den. Det är så sjukt bra att man får lön den femtonde, för då får man liksom pengar varannan vecka. Yay.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0