I don't believe in you anymore

070711, onsdag

09:55 (Vintrosa) - Det var helt underbart att få sova med min prins inatt. Tyvärr blev det inte insomning så tidigt för honom som det borde, men jag har lovat att låta honom gå och lägga sig tidigare ikväll.
 Jag gick upp med honom vid halv sex imorse när han skulle iväg till jobbet. Jag var hungrig så jag åt också lite frukost. Skickade med honom en Billys. Kysste honom adjö och gick och la mig igen.
Kunde inte somna om på en gång så jag lyssnade på min ljudbok. Det var ljust i rummet redan. Jag måste köpa rullgardiner så man får mörkt, det duger inte med ljusa. Till sist somnade jag i alla fall.
Vid sju vaknade jag av att det lät som om någon försökte ta sig in genom mitt fönster,men när jag tittade ut var det ingen där. Knäppt. Jag vet inte vad de var. En stackars katt kanske. Först trodde jag att det var Tommy som hade kommit tillbaka och inte kunnat nå mig på telefon men det var ju bara önskedrömmar såklart. Jag somnade om igen.
Vaknade vid halv tio. Trött är jag fortfarande men det tjänar ingenting till att somna om igen. Behöver få saker och ting gjorda idag. Klippa gräset, städa toaletterna och slå på en tvättmaskin med Tommys grejer bland annat. Köpa bröd.
Jag känner mig konstig, som om jag håller på att bli sjuk. Har liksom ont i kroppen och i närheten av hjärtat och har bara 35,2 i temp. Jag vet inte vad det är.
Nu ska jag försöka få något gjort i alla fall.



12:35 (Vintrosa) - Jag är helt dyngsur av svett. Det var makalöst jobbigt att klippa gräset idag, i alla fall på baksidan. Må Gud förbanna mossa i gräsmattan! Det blev ett ordentligt styrkepass i alla fall, pulsen slog hårt i bröstet på mig och jag var tvungen att stanna upp ibland mot slutet. Som tur var hade jag lagt in en ny ljudbok precis innan jag gick ut och den verkar helt okej, så klippningen har gått per automatik. Och Tommy ringde mitt under och berättade att han skulle åka hem först och sen hem till mig. Dock fruktade jag för att svetten skulle ge MP3:n och mobiltelefonen fuktskador, där de låg i min sportbh, eftersom jag inte hade några fickor på shortsen. Men det verkar ha gått bra. Fint väder är det också så man kanske till och med fick lite bränna. Kom ett litet regnstänk men det varade i kanske två minuter.
Nu är jag väldigt svettig och väldigt hungrig. Ska sätta i mig ett par av de sista mackorna, duscha och sen göra ordentlig mat. Sen gå till affären. Det blir lagom innan Tommy kommer.



14:36 (Vintrosa) - Nu är jag mätt och trött. Mätt efter hamburgare och pommes frites, trött efter gräsklippningen och lite för ojämn sömn inatt.
Mamma ringde nyss. Hon sa att de var på hemväg. De som inte skulle komma förrän på lördag, trodde hon. Men nu kommer de alltså hem imorgon. Tur då att jag klippte gräset idag. Får ge mig i kast med toaletten sen också, och så blir det stordisk och dammsugning för hela slanten imorgon.
Ska bli skönt att de kommer hem. Då är man inte ensam i alla fall. Är dock lite orolig över att jag har använt väldigt mycket pengar på Icakortet, men om jag tänker efter så har jag inte direkt köpt något som jag inte borde. Idag ska jag köpa min älskade choklad och SOLO för småpengar, resten av maten på kortet. Yeah.



19:10 (Vintrosa) - Nu är min snuff här. Men jag har inte sett så mycket av honom för han har mest suttit vid datorn och fixat med sin hemsida. Jaha. Men han har avsatt liet tid för mig ikväll i alla fall.
Vi har precis ätit middag, tacos, och ska snart kolla på den andra Harry Potter-filmen för att färska upp minnet till på söndag när vi ska se den nya. Sen sovas. Eller något.
Pappa ringde nyss. Han ville ha tidtabell för Scandlines båtar. Jag gissar att de åker kvart i tolv-båten. Då borde de vara hemma någon gång imorgon eftermiddag eller så. Panikstäda. Bah.
Håller på att lägga in fler skivor av min nya ljudbok, "En man med litet ansikte". Den blir min städhjälp imorgon.
Har bjudit in Karin och Rebecca idag till mitt lilla födelsedagskalas på måndag. Wohoo. Om fem dagar blir jag 18! Gissningsvis så blir det Jennifer & Tony, Rebecca, Karin & Calle, Anna & Johannes samt jag & Tommy på måndag och det blir mys med lite tacotårta eller nåt i den stilen. Mys.


23:05 (Vintrosa) - Vad roligt det är att känna att man kommer i andra hand. Jag vet inte vad du kommer hit för, om det är för att du vill umgås med mig eller om det är min dator du vill åt? Hur mycket var du med mig idag? En halvtimme, max. Visst, du följde med mig till affären och du skar några grönsaker till middagen, men vad mer? Några pussar. Men mest var det datorn. Som alltid denna jävla jävla dator, som tar den tid jag avsatt för oss. Vi säger en tid vi ska göra en sak, men det kommer annat i vägen, något som är intressantare. Du vet att du måste gå och lägga dig en speciell tid för att få dina timmar med sömn innan jobbet, och ändå gör du det. Det skulle vara du och jag, vi skulle ligga i min säng och vi skulle umgås. Jag skulle ligga mot ditt bröst, se dig i ögonen och vi skulle prata. Jag skulle ligga och känna på din mjuka hud, och du skulle känna på min. Vi skulle ha det så mysigt. Ändå slutar det med att du inte kommer sova i tid, jag gråter för att jag känner mig övergiven och för att jag känner mig dum i huvudet som känner såhär. Jag vill skälla på dig, säga saker som jag menar men som du nog skulle bli ledsen av. Jag vill inte att du blir ledsen, alltså håller jag tyst. Dessutom kan jag inte säga saker sådär rätt ut, jag skulle gråta ännu mer och då skulle jag framstå som än mer patetisk och det har jag fått nog av. Vet du varför jag så gärna vill att vi ligger där och myser? Det verkliga skälet?
Det är för att jag vill visa att jag älskar dig så otroligt mycket. Men också dels för att jag under den underbara, dyrbara tiden känner mig sedd till 100 %. Då är det inget annat emellan.
En dag kanske du förstår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0