I can't believe

070706, fredag

12:42 (Nora) - Idag vaknade jag halv tolv och jag blev chockad. Tänk att gå från att vakna mellan sju och nio och nu halv tolv. Wohooo.
Jag är väldigt hungrig men Tommy duschar så det blir inte frukost än på en stund. Förmodligen blir det inte ens frukost för att någon annan redan har lagat lunch, men ändå.
Vi ska kolla på Da Vinci-koden nu på eftermiddagen och så ikväll ska vi åka till Uskavi och hälsa på Tommys farmor i hennes stuga. Mysmys.
Imorgon styrs det grillkväll i Vintrosa. Förmodligen med Anna, Rebecca och Johannes, men vi får se vilka som dyker upp. Men det blir nog trevligt.
Igår vaccinerades jag och det gick riktigt bra. Jag var mest orolig för att kissa i mugg men det gick också bra, en halv mugg fick jag ut, haha. Men det var lite läskigt med två sprutor men jag fick i alla fall både mot hepatit och hjärnhinneinflammation och det är ju bra. Hade dock ingen aning om att man var tvungen att ta sprutorna i två omgångar till men jag överlever nog det då också. Efteråt gick vi till Åhléns och jag blev kär i ett par röda solglasögon och en röd plånbok och jag vill haaaa! Får se om jag unnar mig det, känns som jag redan har unnat mig lite för mycket den här månaden. Eller, den här veckan kanske man ska säga. Usch, jag har shoppingmani. Hoppas jag får jobbet så att jag kan shoppa lite mer, haha. Shame on me.


16:30 (Nora) - Min förbannade lins gick sönder förut. Så typiskt. Jag fick låna en av Tommy men den är lite svagare än mina så det vart ganska konstigt så till sist fick jag förlika mig med att det blir glasögon ikväll. Inte för att det egentligen gör någonting, de är snygga och så, men jag är ovan att använda glasögon in public. Men jag tror faktiskt inte att Tommys farmor bryr sig, men ändå. Moh.
Kollar på Da Vinci-koden nu, men jag orkar inte koncentrera mig på den riktigt.
Måste ringa Anna ikväll om imorgon och så blir det nog ett samtal till mor.
Jag har bestämt mig för att köpa solglasögonen och plånboken, men sedan är de definitivt shoppingstopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0