Guldlock

070731, tisdag

07:13 - Såhär tidigt har jag inte varit vaken sedan i Kroatien. Var fett jobbigt att gå upp, men jag lyckades.
Fint väder idag, det bådar gott. Tur att man inte jobbar idag, kommer säkert vara folktomt. Ingen normal människa åker väl till Marieberg när det är sommarens enda molnfria dag?
Sitter och väntar på att  min mannagrynsgröt ska bli klar. Sen in och övningsköra och uträtta massa ärenden. Tjo!



16:46 - Gick jättebra på körlektionen, Fredrik var så nöjd med mig. Var inte svårt alls, typ köra runt lite, starta, stanna, krypköra och start i backe. På slutet övade jag på att backa runt gathörn, det är väl ungefär det enda jag inte gjort förr. Förhoppningsvis så ska jag inte behöva så många lektioner i alla fall. Måste dock fixa uppskrivningstid snart, måste ju ha klarat teorin innan jag kan köra upp. Kommer fan aldrig klara teoridelen, det är hur svårt som helst. Man tror verkligen att man har svarat rätt och sen så är det ändå nåt konstigt svar som man inte fattar nåt av. BAJS! Jag ska i alla fall ta körkort före Tommy!
Efter körlektionen satt jag och övade på teorin tills klockan var tio. Då gick jag till banken och fixade nytt bank-ID och växlade in alla mina 613 småmynt. Sen iväg till Forex och växlade in en femhundring till pund. Så gick jag runt på stan och shoppade. Det blev en tubtopp på Wear It och rutiga skor, linne och smink på H&M. I like it. Hade lite dåligt samvete dock. Sen hade jag ingentign att göra så då gick jag tillbaka till körskolan och pluggade teori tills Tommy ringde. Då gick vi och käkade lunch på Sallad Inn. Jag åt pizza och Tommy åt kebabtallrik. Gott vare.
Sen gick Tommy tillbaka till jobbet och jag gick till Stortorget och köpte knappar till min gamla vita cardigan som har varit utan knappar i över ett år. Vet inte om de passar än, men vi får prova. Sen mötte jag Tommy igen och så åkte vi hem till mig.
Ska bränna ner filmer och alla bilder på datorn till en DVD. Bra, det. Hata Göteborg, Americas Funniest Home Videos, Simpsons the Movie och Hercules blev det. Hoppas allt får plats bara, men det ska det nog göra.
Skönt som tusan att få vara ledig ett par dagar nu. Tyvärr får man ju ingen sovmorgon eftersom jag ska på massage klockan nio imorrn bitti, men det gör inget. Kan sova efteråt.
Ska i alla fall övningsköra imorgon, öva på att backa runt gathörn och lite stadskörning. Passar på att hämta Tommy då också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0