Det regnar i mitt sommarland

070709, måndag

12:16 (Vintrosa) - Jag vaknade klockan åtta imorse av att Tommy skickade SMS till mig. Det gjorde ingenting för han gör mig så glad. Jag hade absolut ingen lust att gå upp då, men jag lyckades faktiskt somna om och det är jag riktigt glad för. Då blir dagarna lite kortare så att säga.
Vaknade runt tjugo i tolv. Läste ut Annika Lantz bok "9 ½ månad", en helt sjukt bra bok om den sista tiden innan hon föder sitta ndra barn och om hela hennes mammaledighet. Väldigt rolig är den verkligen. Synd att den är slut nu. Blir en Martina Haag nu istället.
När jag loggade in på datorn hade jag fått ett jättegulligt meddelande på MSN från Tommy. I love you, baby! <3
Jaa, idag hade jag ju tänk gå ut och jogga, men nää tamejfan, det bliringet med det. Det regnar och har sig och om det nu skulle få för sig att spricka upp framåt eftermiddagen så får vi se var jag står då. Jag antar att det på sin höjd blir en promenad till sopstationen. Men när skolan börjar igen ska jag banne mig fixa simkortet! Ja, alltså, till Hagabadet, inte telefonen.
Idag blir det mest städa. Och diska. Och moffa glass och popcorn kan jag tro. Wohoo.
Imorgon ska jag leka med Jennifer. Innan dess ska jag fixa med mitt bankkort. På eftermiddagen kommer Tomy igen! <3


15:50 (Vintrosa) - Jag har varit duktig idag. Jag har diskat bort allt från grillkvällen, samt den disk som redan fanns. Jag har plockat ur diskmaskinen. Jaghar lagat ordentlig mat bestående av klyftpotatis kryddad med olivolja, halvssalt och vitlök samt kycklingfilé med peppar och vitlökssalt. Kycklingen fick sig lite för mycket peppar men det var helt okej ändå. Potatisen blev gudomlig, jag är sååå bäst på att göra klyftpotatis. Mina framtida barn kommer inte ens veta hur kokt potatis smakar.
Nu resten av dagen planerar jag att gå till sopstationen och slänga en massa saker, samt gå till affären och panta flaskor och burkar och förhoppningsvis kunna köpa en stor Marabouchokladkaka för pengarna. Yummy. Vidare ska jag försöka städa lite mer på mitt rum, ringa Jennifer och kanske ge mig i kast med att städa åtminstone toaletten där nere. Och ikväll blir det såklart film. Hell yeah.



16:25 (Vintrosa) - Nu har Anne varit här och vattnat blommorna. Mamma vågade inte lämna över det ansvaret till mig efter förra sommaren då jag tog död på varenda blomma i huset.
Anne uppmanade mig att gå på jakt efter mördarsniglar på tomten, men det vete katten om jag har så stor lust att hugga huvudet av dem. Eller, jo, lust har jag, men det är äckligt som sjutton.
Glömde säga att Conny kom förbi igår. Han hade med sig grejer som mamma och pappa skickat med nerifrån Kroatien när han åkte hem. Min gröna väska med lite småsaker i och den stora kylväskan, som var fullproppad med kläder och grejer. Blir något att packa upp ikväll.
Jag har nu klarat alla vägmärken, förutom det att jag klantigt nog har klickat i fel alternativ fastän det är omöjligt att tro att skylten för vänstersväng är ett stoppljus.


17:23 (Vintrosa) - Jag måste se ganska komisk ut när jag går till sopstationen. Med en rostig gammal barnvagn fylld med soppåsar, klädd i mjukiskläder och håret i oordning. Som en utarbetad trebarnsmamma ungefär. Så känns det som att jag ser ut i alla fall.
36,50 fick jag ihop på panten. Automatjäkeln tog inga små Coca Cola Zero, bara de stora. Weird. köpte en stor chokladkaka (plus 15 %!), det ska bli så göttigt så.
Nu ska jag ringa Jennifer och kolla på Vänner.


18:18 (Vintrosa) - Jag har fått dille på jordgubbskulor. Sånt där strössel som man har på glass. Till min tallrik idag gick det åt nästan en halv burk jordgubbskulor, men det är ju bara sååå gott!
Pappa ringde förut. Först trodde jag att det var Tommy, men såhär i efterhand kunde jag ju ha räknat ut att det inte var han eftersom han aldrig någonsin har ringt på hemtelefonen. I alla fall så kommer mamma och pappa hem på lördag. Kuljul. Jag saknar dem inte ett dugg förutom att det är lite ensamt i huset.
Jag har kommit på att jag har väldigt svårt för att sitta stil när jag pratar i telefon, förutom när jag ligger i sängen och pratar med Tommy på kvällarna. Annars går jag mest runt i cirklar. Fast det är klart, då blir det ju lite motion av det hela. Gud, vad jag verkligen måste träna! Förvånansvärt att jag inte har blivit ett fetto under detta år. Men ska som sagt ta tag i simningen i höst, det är nog det som ligger bäst till för mig. Och promenader, om jag får med mig någon ut. Hatar att jogga. Det är långtråkigt. Doh.


20:49 (Vintrosa) - Nu kastar jag in handsken för ikväll. Jag har tyvärr redan ätit upp en skål popcorn och en halv choklad. Jag som skulle ha det medan jag kollar film. Nu blev det till Martina-koden istället. I love böcker som bara är krönikor eller dagböcker. Åh.
Nej, nu ska här ses på Night at the museum, bara för att. ;D


23:15 (Vintrosa) - Jag har försökt att gå och lägga mig men det går inte. Jag känner att jag både vill sova och att kroppen är trött, men hjärnan vägrar ändå att lägga sig till ro. Jag vet inte om det beror på att Tommy inte ligger bredvid mig eller att jag bara är stressad. Försökte läsa Martina-koden för att bli trött, men boken tog slut. Försökte ligga och lyssna på Natt på museet, men det var så ljust i rummet. Sen tänkte jag att jag skulle ligga och lyssna på ljudboken istället, men tro på fasen att batteriet tog slut. Så jag drog en filt om mig och gick upp hit och satte mig vid datorn och klagade för alla som ville höra på om att jag inte kunde sova. Ganska patetiskt egentligen, klockan är ju inte ens halv tolv, men ändå. Har i alla fall lite människor att snacka med på MSN.
Jag önskar att Tommy vore här. Då kunde jag ligga och titta åp honom i smyg när han sover, och så kudne jag gosa in mig i hans babyhud. Åh. Min bebis. Imorgon får jag gosa i alla fall.
Jag får ångest över att jag inte somnar. Jag brukar somna fort i vanliga fall. Att jag inte somnar nu kan ju visserligen bero på att jag vaknade sent men ändå. Jag vill somna. Jag känner på mig att jag kommer ligga vaken länge och så kommer jag vara dötrött imrogon bitti mär jag ska åka in till stan. 
Nu skiter jag i bloggen i alla fall. Detta måste vara det längsta inlägget hittills i mitt liv.
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0