Nyårsdagen

070101, måndag

21:20 -
Jaa, så var det ett nytt år igen. Fan vad skönt egentligen, det känns som en nystart på något sätt.
I år ska jag ta hand om mig själv och sluta oroa mig för saker som är onödiga. Och försöka vara lite mer nyttig. ^-^

Gårdagen blev i alla fall riktigt lyckad.
Anna och Rebecca kom hit vid 17:15-tiden. Jag var sådär ful som bara jag kan vara, osminkad och dan och klädd i myskläder, men vi hade ju trots allt bestämt att vi skulle göra oss iordning tillsammans. Var bara Becca som var så gott som färdigstylad. Började med att Anna lyckades få ner min spegel rätt över mitt fina ljusarrangemang så att det låg svart sand över hela bordet. Det gör det fortfarande eftersom jag inte orkat städa ännu.. Sedan skulle Anna i alla fall kladda på sig sina lösögonfransar och då var det synd om den som vågade sig på att störa. :b Vart lite förfest med lite dricka och sådär. Ja, inte för mig då, jag har ju gått och blivit nykterist på äldre dagar. (; Men ändå. ^^ Vi hade gott om tid på oss och det var väl tur det.
Vi kom iväg till bussen i alla fall. Anna vart kissnödig så hon fick springa ner i ett dike och göra number one. Som tur var så var vi själva där då. :b Inte för att jag tror att Anna hade brytt sig annars heller, men ändå, haha. ^^ Mitt busskort funkade inte igår, fan va sur jag blev. Men jag fick pka med ändå eftersom jag hade giltighetsbevis. Var massa folk på bussen och längst bak hittade vi Sebbe Månsson, Klas och Gustav, och senare klev även David på. ^^ Det saknades ju bara Anton så hade det varit fulländat. ;P Satt några fulla fjortisar framför oss och skränade. Palla.
När vi kom fram till resecentrum skickade jag iväg Anna och Rebecca till att fixa groggvirke på Pressbyron medan jag gick och mötte Tommy. (: Sen bar det iväg till Orrviks.
Hos Orrviks var det en massa härliga människor och jag insåg på en gång att det allt skulle kunna bli en riktigt lyckad kväll. (: Träffade Jennifer för första gången på säkert en månad, och så var Malin Öfwerström där. Full som en kastrull var hon. ;P Så var bästis Alex där också såklart. ;P Och Tom och Lars och en massa annat kul folk. ^^ Var en massa karaoke och sådär men det fanns inte en chans i världen att jag skulle upp där och skämma ut mig. :P Visserligen kan jag ju sjunga men det är ju ingen sport då. (; Haha. Var mest attackerad av Malin, hon kan verkligen inte hantera spriten. Men jag och Tommy hade väldigt roligt åt henne i alla fall. ^^ Alla var rejält i gasen men det var bara kul, det var väldigt positiv stämning. (: Var även en massa av Sörens kompisar där.
Vid 23:30 bar det iväg upp till slottet. Jag, Anna och Tommy gick själva. Rebecca fick vi lämna kvar hos Karin, hon låg däckad i sängen. ^^ Var grymt mycket folk uppe på stan och det var massa folk som sköt raketer is lottsparken fastän man inte fick. En höll på på att få en raket i huvet. Man fick akta sig. Riktigt maffiga rakter var det i alla fall när de sköt från slottsgården. Så blev det såklart nyårskyss. (: <3 Sen träffade vi några av de andra från festen där uppe och så gick vi tillbaka.
När vi kom tillbaka till festen var Becca fortfarande helt utslagen. Var bara jag, Tommy och Anna som kommit då. I dörren mötte vi Erik från Millencolin. Jag har förstås träffat honom flera gånger förr men det är ändå lite coolt när man gör det, speciellt som Millencolin är ett av mina absoluta fabvoritband. ^^ Han är ju tillsammans med Karins syster så det var ju inget konstigt med att han var där. Colin, hunden som Erik och Linda och Karins familj har delad vårdnad om var också där och han var lika busig som vanligt. Först snodde han Annas sko och sen sprang han ner till Karins rum och snodde hennes nalle. :P Vi fick också reda på att det var flera mobiler som blivit snodda, däribland Rebeccas. En av Sörens kompisar var verkligen oxtokig.
Vi lyckades till slut få med oss Rebecca till resecentrum. Sjukt mycket folk som skulle hem med 01:30-bussen. 522:ans hållplats var fan överfull. Lämnade Anna och Rebecca där och gick till 302:ans. Inte fullt lika mycket folk på själva hållplatsen, men när bussen äntligen kom så var det sjukt mycket folk på. Tog jättelång tid att ta sig hem. Bussen var tvungen att stanna för att folk skulle pissa och spy.. Men till slut kom vi hem.
Då var det dags för mat, 02:30. :P Men vi var ashungriga så det var ju inte mycket att göra nåt åt. Det var inte så att vi väckte hela huset direkt, Sirpa och Robert satt uppe och kollade på tv. ^^ Sen gick vi och la oss i alla fall. Somnade runt 04:00 nån gång. ^^ Välförtjänt sömn efter en hektiskt men väldigt trevlig nyårsafton. ^^

Idag då. Jag lämnade i stort sett inte sängen på hela dagen. Vi vaknade runt 12:30 och 14:00 fick jag frukost på sängen. ^^ Det var väldigt gulligt.
Vi låg och tittade på tv hela dagen och vid 19:30 åkte jag hem.
Nu sitter jag och fixar med bilderna från igår. ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0