Jobbigt

070130, tisdag

09:37 -
Jag var så jäkla trött igårkväll så jag gick och la mig typ 21:30. Kollade lite på Gilmore Girls innan jag somnade. Struntade i att äta frukost imorse så jag sov en halvtimma längre också så jag fick sova länge inatt och det var skönt, men likförbannat är jag trött nu. Kan ju i och för sig bero på att jag ätit dåligt. Men kastade i mig en tomat innan jag gick till bussen och har ätit en apelsin nu på -sblocket. Ska ta min andra apelsin om ett tag. Jag ska bli duktig och bara äta en massa frukt och grönsaker. ^^
Efter skolan blir det till att gå till Virginska med Tommy<3 och fixa klipptid till oss. :) Så trött på mitt hår så det finns inte..  Sen åker vi väl hem till mig och myser lite innan jag ska på kören. :)

21:55 - Yay, på tisdag blir det klippning, fööör skönt. ^^ Efter att vi fixat klipptid gick vi och tog oss varsin baguette på La Baguette, det var gott. ^^ :D Sen gick vi runt och kollade lite grejer till Tommy; han hittade ett par skor faktiskt. ^^ Så åkte vi hem och typ sov. :P Sen var det kör och det gick bra, fick schema och sådär. ^^ På hemvägen övningskörde jag och jag höll på att köra på ett rådjur och bli påkörd bakifrån men det gick bra som tur är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0