Above all else, I adore you

070116, tisdag

20:50 -
Igår var det måndag. Dagen började med att 07:45-bussen aldrig kom. Tydligen så satt den fast i halkan i Garphyttan. Det var ju verkligen jättekul att stå ute i regnet i nästan en halvtimme. Men som tur var hade inte pappa åkt hemifrån än så jag fick skjuts in till skolan av honom.
När jag kommit till skolan var det dags att sätta igång med ljudteknik. Min grupp har studioverksamhet den här perioden, vilket innebär att vi ska spela in en låt. Vi har nu kommit fram till att vi ska spela in Coldplays "In my place". Jag ska sjunga och spela piano. Det lät bra första gången vi repade faktiskt så vi är positiva. Tyvärr kan jag inte vara med nästa gång men de får försöka överleva utan mig..
På håltimmen åkte jag, Elin och Sofie upp på stan, som vi alltid gör på måndagar. Var meningen att vi skulle gått och fika men vi var alla jättehungriga så det blev en god men tidig lunch på La Baguette istället, vilket gjorde mig luspank. :b Men det var det banne mig värt.
Sen var det dags för ensemble. Nu kör vi "Somebody for someone" med The Corrs och jag spelar bas. ^^ Var första gången jag gjorde det igår men det var riktigt kul faktiskt och inte särskilt avancerat. Perfekt för mig då. ;P
Efter skolan åkte jag hem till Tommy och firade vår tvåmånadersdag. (: <3 Jag var trött och hade ont i huvet så det blev ingen promenad förrän Tommy mutade mig med popcorn. Några meter gick vi i alla fall och mysigt hade vi. (: 
Fick skjuts hem från resecentrum för att jag inte mådde bra och jag gick och la mig på en gång när jag kom hem.

Idag var det S-block som vanligt. Pratade om EU och Tyskland, en massa att anteckna så jag gillade det. Men jag glömde ta med frukt så jag var helt död, var tvungen att springa till matsalen och hämta ett par mackor på rasten. Hade i alla fall min vattenflaska. ^^
Sen åkte jag och Tommy hem till mig och sådär. Jag lagade hamburgare med bröd och sen tvingade jag ut honom på promenad igen. :b Men vi fick en massa jättebra kort idag, var så fint väder så det vart optimala bilder. Massa töntbilder. ;P Haha.
När vi kom hem igen åt vi glass och sen gick vi och lade oss och somnade. Det var skönt, vi sov i typ två timmar.
Jag har blivit sjuk, har feber och så men jag är skapligt pigg och känner mig inte förkyld i övrigt. Men ska nog vara hemma imorgon ändå.  

Bilder från mina eskapader hittas på http://dendarmalin.bilddagboken.se :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0