Schvittigt

Söndagen den 29:e oktober 2oo6, 15:01

Ja jag säger då det. Vaknade fem imorse av att jag inte kunde andas och att tungan var lika sträv som ett borstsvin så jag fick pinna upp på övervåningen och kirra nässpray och snorpapper och så fick jag dricka cola, vilket är typ det enda som funkar att dricka när man är förkyld enligt mig. Yeah. Tror inte att jag har någon feber idag i alla fall men är likväl snorig, har onmt i halsen och så bultar det i öronen, så frisk är jag banne mig inte. Tur då att det är lov så jag har tid att friska till..
När man inte har något bättre för sig får man komma på grejer. Jag upptäckte att tv-spel kan vara riktigt kul, har spelat Svamp-Bob Fyrkant med broder idag, det var riktigt kul. Och så hittade jag världens bästa onlinespelssida igår, där kommer jag hänga mycket. Äntligen kan jag spela Mahjong igen! ;D
Ikväll blir det till att åka in till Petra och hämta Oriflamegrejer och sen kolla på fotbollen. Vill också! ><
Imorgon blir det nog sista tillfriskningsdagen, kanske till och med leker med någon liten filur. Ska ta mig tid att leka med en massa folk denna veckan. ^^ Har blivit lite snålt med det på sista tiden..

Kommentarer
Postat av: Joel

Visst, det är ju kul med tv-spel, men ta det försiktigt! Det kan verklgien förstöra liv, trust me :)
För övrigt en bra, målande beskrivning av att vara sjuk, haha!

2006-10-29 @ 15:10:29
URL: http://jowelito.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0