Sana sananina..

Torsdagen den 24:e augusti 2oo6

19:04 -
Väcktes imorse av att Maria ringde och frågade om Ida kunde åka med till skolan.. Det kunde hon såklart, så pappa och jag fick åka igenom Latorp och hämta upp både Maria och Ida.
Väl i skolan hade vi studieteknik. Hade det varit på sam hade det varit helt sjukt tråkigt, jag kan riktigt höra Chatarina mala på om kinestetiska människor och allt var det är.. Men idag hade vi för det första riktigt bra lärare och så hade vi utgångspunkt från psykologi och filosofi.
För den som inte vet vad studieteknik innebär, så är det hur man minns och lär sig på bästa sätt. Jag fick lära mig att korttidsminnet är väldigt begränsat och att man måste associera med olika saker för att komma ihåg bäst, på psykologin med Åsa. Vi gjorde olika test för att bevisa detta, och vi hade faktiskt riktigt kul.
På filosofin med Micke fick vi fundera över vad kunskap egentligen innebär. Jag var mer förvirrad när jag kom därifrån än när jag kom dit, men det var roligt det med.
På eftermiddagen hade vi typ tipspromenad på skolan.. Bullshit, men det var inte så avancerat så det fick ju gå.
Sen efter skolan åkte jag ut till Marieberg och mötte mamma. Dagen slutade med två par skor, ett linne, en tröja och ett par mysbyxor. ^^
Imorgon ska vi leka med våra treor, det ska bli väldigt intressant. (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0