Do ya?

Tisdagen den 29:e augusti 2oo6

16:30 -
Helt sjukt jobbigt att gå upp imorse. Den där timman gör verkligen skillnad..
Hade min första S-blockslektion idag. Det var faktiskt kul. Lång lektion dock, tre och en halv timme, men jag tyckte allt att det gick riktigt bra ändå. S-block är, för den som inte vet, en lektion där det ingår sju olika ämnen; svenska, historia, samhällskunskap, kultur- och idéhistoria, filmkunskap, nutida konst och så är det antagligen ett jag har glömt.. I alla fall så gjorde vi presentationer av varandra så tiden gick rätt fort.
På lunchen satt jag och Maria med mina gamla klasskompisar Hanna och Sandra Ergül. Gudars, jag saknar verkligen inte den klassen ett dugg! Sen satt jag mest i Café Rosen med massa andra esteter och chillade.
På eftermiddagen hade jag engelska. Även där blev det till att göra presentationer. Tiden gick jättefort även där. Men ändå skönt att bara behöva ha två lektioner i veckan. Det var också vår sista lektion, så jag slutade tidigt idag. Egentligen går vi till halv fem, men vi startar inte ESO (estetisk orientering) förrän nästa vecka, och då med en hel eso-vecka. Nice.
Börjar bli sjuk tror jag, har haft ont i halsen och haft frossa hela dagen. Hoppas jag inte blir jättesjuk nu bara..

22:30 - Kollade på Idol förut. Och jag kan ju bara konstatera att folk bara blir sämre och sämre.. De har tamejfan ingen självkritik. Jag är helt på juryns sida, och det är bara kul när de är "elaka" mot folk. De behöver ju för fan få höra the God damn truth! Sjunger man som en get men tycker att man låter som Mariah Carey i huvudet så är det ju något fel och det finns ingen anledning till att fortsätta leva i den bubblan och skämma ut sig inför alla. GO JURYN! ;P


Vill ha just nu:
1. Skinnjacka från Vila. Helt sjukt snygg och skön som attan! Kostar dock 1 600 :- så vi får s ehur det blir med det, men en skinnjacka SKA jag ha!
2. Stickade klänningar. Finns inget snyggare eller söknare än en mjuk, stickad klänning och leggings. Mys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0